Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% tai 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset voidaan noutaa tai kotiinkuljettaa saman päivän aikana tilauksesta, edellyttäen että tuotteita on saatavilla ja tilaus on tehty torstain ja lauantain välisenä aikana klo 10.00 – 14.00. Tuotteita ei voi noutaa tai kotiinkuljettaa muina aikoina kuin edellä mainitut. Mikäli tilaus on tehty muuloin, kuin torstain ja lauantain välisenä aikana klo 10.00 – 14.00, se joko noudetaan tai kotiinkuljetetaan seuraavana aukiolo päivänä. Myyntiauton aikataulut Kajaanin torilla löytyvät alempaa. Verkkokaupan ostosten minimitilaus on 20,00 € pois lukien toimituskulut kotiinkuljetuksessa.

Toimitustavat:

1) Nouto – Tilaaja noutaa tuotteen myyntiautostamme Kajaanin kauppatorilta, alla olevan myyntiauton aikataulun mukaisesti tilauspäivänä.

2) Kotiinkuljetus – Toimitamme yhteistyössä Kajaanin Tila-autot Oy:n kanssa ostoksesi kotiosoitteeseen 10 km etäisyydellä laskettuna Kajaanin kauppatorilta. Toimituksen hinta on kiinteä 10,00 € / tilaus. Tilaus toimitetaan torstaista lauantaihin klo 10.00 – 14.00 välisenä aikana tilauspäivänä.

Myyntiauto Kajaanin kauppatorilla:
Torstaina klo 10.00 – 15.00
Perjantaina klo 10.00 – 15.00
Launtaina klo 09.00 – 13.00

Maksutavat ja -ehdot:

Checkout – Eri pankkien suoramaksut ja osamaksu sekä pankki- ja luottokorttimaksut.
Lue lisää: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tuotepalautukset / peruutukset

Mikäli tuotteessa on todettu joku vika tai se on pilaantunut, niin voit palauttaa tuotteen Kajaanin kauppatorille tai vaihtaa sen vastaavaan tuotteeseen, yllä olevien aikataulujen mukaisesti.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotteita on ehditty käyttää niin sitä ei voi enää palauttaa. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 päivän kuluessa. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön.

Tilauksen voi peruuttaa sähköpostilla, soittamalla tai käymällä myyntiautollamme hyvissä ajoin.